Blog

Tanning Drops, de zon in een flesje

Met de Tanning Drops tover je jouw favoriete crème of olieserum om tot een zelfbruiner. De Tanning Drops gebruik je door 3-7 druppels te mengen met jouw crème of olieserum in de handpalm of op de handrug.


Je mengt het dus niet door je hele product heen, maar steeds per keer. Ik zelf gebruik het bijv om de 2 a 3 dagen door mijn nachtcrème.

TIP: was je handen na gebruik grondig, anders zullen er na enkele uren mooie bruine strepen op je handen zichtbaar zijn.

Meer info

Hoe maak je een lipscrub?

Maak van je favoriete lipbalm een lipscrub! Hoe maak je de lipscrub? Schaaf een beetje lipbalm van de stick af (dit kan je doen met een spatel, mesje of met het middelste gedeelte van een wattenstaafje). Mix het schaafsel samen met suiker op de handrug en breng het vervolgens aan op je lippen. Maak ronddraaiende bewegingen met je vingertoppen op je lippen. Doe dit gedurende 1-2 minuten.

Neem het residu af met een vochtig wattenschijfje. Breng na het scrubben de lipbalm aan ter verzorging. Scrub 2-3x per week en breng meerdere keren per dag de lipbalm aan. Op deze manier voorkom je velletjes en droge lippen.

Meer info