GezichtsbehandelingenBasis behandeling €30
Alle huidtypen
Huidanalyse, reinigen, scrub, epileren, masker en dag- of nachtverzorging.
ca 30 min

Luxe behandeling €50
Alle huidtypen
Huidanalyse, reinigen, scrub, dieptereiniging, epileren, ontspannende massage, masker en dag- of nachtverzorging.
ca 60 min

Luxe Plus behandeling €74,95
Alle huidtypen
Huidanalyse, reinigen, scrub, dieptereiniging, ultra sonische dieptereiniging, epileren, verven, harsen, uitgebreide ontspannende massage, masker, insluizen serum, oil-elixer en dag- of nachtverzorging. Indien gewenst een simpele make-up.
ca 90 min.

Microneedling €79,95
ca 75 min

  • Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen zoals hyaluron en retinol/vitamine A op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. Een behandeling met direct een zichtbaar resultaat!
  • Huidanalyse en foto’s maken, reiniging, microneedling gezicht, masker, calendula oil elixer
    Kuur van 6 behandelingen €449

Je ontvangt een verpakking Revitaltrax twv €39,95 cadeau bij het afnemen van een kuur. Dit om de collageen productie te bevorderen!

Boost Your Skin €39
ca 30 min
Deze behandeling is een echte work-out voor uw huid. Uw huid ondergaat een huidverbeterende massage (bindweefsel en pincement massage). Door deze massage wordt de huidconditie verbeterd door verschillende intensieve massagegrepen. Een behandeling met direct een zichtbaar resultaat!

Huidanalyse en foto’s maken, reiniging, dieptereiniging, bindweefselmassage, masker, serum, dag- of nachtverzorging. In kuurverband ervaart u de meeste resultaten. Dit gaat in overleg.

Je ontvangt een verpakking Revitaltrax twv €39,95 cadeau bij het afnemen van een kuur. Dit om de collageen productie te bevorderen!


Ultiem genieten €45,-
Massage op ayuverdische wijze. Opgieten van warme olie op de hoofdhuid en haren, hoofdhuidmassage, drukpuntmassage gelaat, warme stempelmassage met lavendel gevulde stempeltjes. Afsluitend gelaat, decolleté en schouder/nek massage.
ca 50 min

Korte behandelingen:
Epileren, verven wenkbrauwen, verven wimpers, harsen bovenlip, harsen kin/hals
1 behandeling: €12 (extra toevoeging aan gezichtsbehandeling €6)
2 behandelingen: €19
3 behandelingen: €26
4 behandelingen: €33

Henna Brows €27,-

Wenkbrauwen worden geverfd met speciale henna. Deze verf kleurt de wenkbrauwharen voor ca 6 weken en de huid voor ca 5 dagen. Deze behandeling is inclusief epileren.

Lash Volume Lift behandeling €45
Deze behandeling lift de natuurlijke wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimper wordt gelift vanaf de wortel en creëert een krul in de wimper die een wimperkruller vervangt. Toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers en inclusief verven. Het verven zorgt ervoor dat de wimpers dikker en donkerder ogen. Het effect van deze behandeling duurt ca. 6 weken. (afhankelijk van je groeicyclus)