Huidverbetering

Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging), ook wel bekend als mesotherapie. Het is een behandeling waarbij ik met een speciale pen een groot aantal rechtstandige kleine kanaaltjes in de huid maak.

Tijdens de behandeling breng ik speciale actieve werkstoffen op de huid die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door diepere gelegen huidlagen. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden hierdoor gladder en minder diep.

Grove poriën zijn tevens een teken van verlies aan collageen. Door een behandeling met microneedling worden de poriën weer gevuld met huid-eigen collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid een fijnere poriestructuur krijgt. De huid herstelt zich vervolgens en sluit deze kanaaltjes met huid-eigen, glad collageen.

Na de microneedling behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan. Het gebruik van een oil elixer is dan ook zeer aan te raden. Gedurende de eerste uren na de behandeling raad ik je af om in contact te komen met je gezicht i.v.m. de overdracht van bacteriën.


Verder is het belangrijk de eerste 24 uur geen producten aan te brengen, zon te vermijden, sauna te vermijden en niet te sporten. De eerste 24 uur mag je het behandelde gebied alleen met water wassen. Wees twee weken na de behandeling erg voorzichtig met zon. Breng daarom dagelijks een zonnebrandcrème aan met hoge beschermingsfactor minimaal SPF 30. Drink na de behandeling minimaal twee liter water om de afvalstoffen af te voeren.

Microneelding kan ingezet worden voor:

 • (Acne) littekens
 • Pigmentstoornissen door de zon
 • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
 • Grove poriën
 • Striae
 • Het verfijnen van de huidstructuur
 • Couperose en niet actieve rosacea

Belangrijk om te weten:

 • Minimaal 6-8 behandelingen
 • Tussenposes te nemen van 28 dagen
 • Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar
 • Passende verzorgingsproducten te gebruiken

Losse behandeling: €79,95

Kuur van 6 behandelingen €449
Een kuur dient in één keer betaald en gepland te worden.

Het Collagen serum bevat oa 1% retinol (vitamine A) en is een aanrader voor thuisgebruik na de microneedling behandeling, omdat het de brandstoffen bevat welke de huid nodig heeft om collageen aan te maken.


Bindweefsel Massage

Blessure

10-4-2023 | Vanwege een schouderblessure (frozen schoulder) kan ik helaas de komende maanden bepaalde behandelingen NIET meer doen. Het gaat hierbij vooral om ‘benen harsen’, ‘rugmassage’, ‘bindweefsel massage’ en ‘hoofdmassage’.Het is niet anders. Ik hou jullie op de hoogte.

Bindweefsel is als cement tussen de stenen van een muur. Bindweefsel verbindt de huid met eronder gelegen spieren, hecht de spieren aan de beenderen (pezen) en bedekt de bloedvaten. Fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel. Ze maken elastinevezels en collageenvezels aan.

Naast de fibroblasten bevat bindweefsel ook mastcellen. Mastcellen maken hyaluronzuur aan.
Verder heeft bindweefsel vooral als functie:
*bescherming
*isolatie van warmte
*transport van zuurstof
*transport van afval- en voedingsstoffen.

Door het ouder worden, ziekte, erfelijke belasting of door slechte leefgewoonten kunnen er verstoringen ontstaan met rimpels als effect. Ook spelen deze verstoringen een rol in de ontwikkeling van acne.

Maar hoe kun je nou die verstoringen aanpakken?
Door middel van Bindweefselmassage!

Wat doet deze massage eigenlijk voor en met je huid?
Door middel van bindweefselmassage worden bindweefsel cellen vervormd. Hierdoor worden de fibroblasten aan het werk gezet💪 met als gevolg:

Aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels waardoor de huid er weer soepeler en steviger uitziet
Ook de mastcellen worden weer aan het werk gezet. Mastcellen maken hyaluronzuur aan. Hierdoor houdt de huid weer beter z’n vocht vast en oogt de huid voller. Door de stimulatie van het bindweefsel wordt de doorbloeding gestimuleerd, worden afvalstoffen beter afgevoerd en worden voedingstoffen beter opgenomen.

Het is een activerende massage die plaatsvindt in de diepere huidlagen, namelijk de lederhuid en de onderhuidse bindweefsel laag. Fitness voor je huid!!

Voor wie is deze behandeling geschikt?
*Verslapte huid /rimpels
*slechte doorbloeding /vale huid
*littekens na acne
*lichte couperose

Contra indicaties:
*open wonden
*eczeem
*zwangerschap
*koorts
*kanker
*binnen 2 weken na gebruik van hormoon crèmes
*hart-of bloeddrukproblemen
*tijdens of binnen 6 weken na bestralingen
*ziekte van Parkinson
*actieve acne
*hemofilie
*bij gebruik van bloedverdunners

Boost
Heb jij een jongere huid, dan kun je heel goed deze behandeling als boost voor je huid doen. Je huid krijgt een mooie glow omdat je bloedcirculatie wordt gestimuleerd. (denk aan een feestje)
€39 (ca 30 min)

Kuur
Baal jij juist van je rimpeltjes en kan je huid echt een oppepper gebruiken?
Ga dan voor de kuur!

Deze kuur zorgt voor circulatie bevordering en stofwisselingsverbetering en dus voor het vervagen van die irritante lijntjes!!


Bij een kuur gaan we eerst samen om tafel om te kijken wat jouw wensen zijn en hoe het behandelplan eruit gaat zien. Een kuur bestaat meestal uit 6 behandelingen, waarvan 1 een uitgebreide gezichtsbehandeling is.

Je ontvangt een verpakking Revitaltrax twv €39,95 cadeau bij het afnemen van een kuur. Dit om de collageen productie te bevorderen!